Mye god mat og drikke for pengene

Nord-Italia

Italia er “det gode livs” hjemland og dufter av kultur, historie, mat, vin og stemning! Nord-Italia kan være noe undervurdert av oss nordmenn, men ikke av italienerne selv.

Historien spiller stadig opp sine tablåer i vår hverdag, og mat- og vinkultur har hatt like gode vekstvilkår som kunstlivet. Med utgangspunkt i regionene Veneto og Lombardia i Nord-Italia, tilbyr vi opplevelser av natur, aktiviteter, mat og vin.

Mat, vin og operabyen Verona er verdt et besøk. Det samme med vindistriktene Valpolicella, Veneto og Soave. Nord-Italia er perfekt for aktiviteter som sykling, vandreturer, båt og vannsport på de mange innsjøene. ”Våre” vingårder har mange gøyale aktiviteter knyttet til mat og vin, fra å delta i innhøstingen til matkurs og vinsmakings-konkurranser. Dette blir en reise gjennom den nord-italienske kulturen hvor mat og drikke er viktige ingredienser.

Eksempler på aktiviteter i Nord-Italia: Mat og vinkurs, bli med på vinhøsten, fotball på San Siro, utendørs opera i Verona, kjøring med Ferrari, sykling og mye mer.

Vi har tilgang på unike opplevelser, temaer, ressurspersoner og fasiliteter for å gjøre din tur helt spesiell. Be om programforslag!

Italia-Arenaen

Italia-Venezia_gondol

Modul Event & Conference © 2024

Levert av Digital Industri