Unike seilskip for de store anledningene

Sea Cloud I & II

Ultimate opplevelser under seil – i Europa og Karibia! Sea Cloud Cruises troner øverst på fleste internasjonale kåringer i cruiseindustrien med sine 2 fantastiske seilskip, Sea Cloud og Sea Cloud II.

Rederiet foretrekker begrepet «Yachting» framfor «Cruising», da skipene er små nok til å kunne seile rett inn i de små, eksotiske havnene hvor de store skipene ikke slipper til. Kapasitetsmessig så har Sea Cloud og Sea Cloud II henholdsvis 32 og 47 doble lugarer/ suiter. Atmosfæren om bord preges av diskret eksklusivitet, rikelig med hyggelig personale og seilmannskap, utsøkte måltider med utvalgte viner inkludert. Skipene seiler det meste av tiden, og går sjeldent for motor.

En seilas med Sea Cloud egner seg til en ledersamling eller topp premiering, for mindre grupper på en publisert seiling, eller som charter. Et cruise med Sea Cloud kan vare fra 3 til 14 netter, og følger værkartet for sine seilinger i Nord- og Vest-Europa, Middelhavet, Kanariøyene, Madeira, Karibia, Cuba og Mellom-Amerika, samt transatlantisk.

Vi kjenner Sea Cloud særdeles godt og har tilgang på unike opplevelser, temaer, ressurspersoner og fasiliteter for å gjøre din tur helt spesiell. Be om et programforslag!

SeaCloud_II_Detail_07

SeaCloud_II_CatB_03

SeaCloud_LidoDeck_02

Modul Event & Conference © 2024

Levert av Digital Industri