Fantastisk by for events

Edinburgh

Edinburgh og Skottland, våre gode naboer nord på de britiske øyer, er en destinasjon svært mange nordmenn ennå ikke har opplevd, kun et direktefly unna Oslo Gardermoen og vel verdt turen.

Edinburgh er Skottlands flotte hovedstad, som står på UNESCOs verdensarvliste, tilbyr et mylder av attraksjoner og fasiliteter, med kort vei til kule Glasgow, golfsporten arnested St. Andrews, gedigne slott, whisky destillerier og mye mer. Paradegaten The Royal Mile, som strekker seg opp mot Edinburgh Castle, holder stengt for normal trafikk kun én dag i året – og det er på selveste 17. mai. Skottenes gjestfrihet er viden kjent og opplevelsestilbudet er unikt, som bidrar til at Skottland er en av våre favorittdestinasjoner for møter og events.

Mulige aktiviteter og opplevelser: whisky-aften, middelalder-aften i Edinburghs huler, matlaging med kjendiskokk, slottsmiddag, Highland Games, transport med dobbeltdekker, lag din egen whisky, helikopter tur eller sjøfly, sykkeltur i Edinburgh, golfkurs på en av verdens mest kjente golfbaner, Land Rover-safari med gourmet piknik, skotsk aften med kilt, haggis seremoni, Highland dansere og sekkepipe, kjøp et stykke land og bli Lord og/eller Lady, bryggeribesøk, m.fl.

Vi har adgang til unike opplevelser, temaer, ressurspersoner og fasiliteter for å gjøre din tur helt spesiell.

Be om programforslag!

EDI-classic_car_rallye[2E]JPG

Edi-ewar[27]s_Distillery_-_2

Edinburgh_Grassmarket_-_3

Modul Event & Conference © 2024

Levert av Digital Industri