Mordmysterium og underholdning

Mord på hotellet

Et engasjerende og underholdende mordplott med dyktige skuespillere. Hvilket lag avslører morderen, motivet og hendelsesforløpet? Er det resepsjonssjef Britt Elisabeth Bakke, kjøkkensjef Ulf Carlsson eller barpianist Pjotr som ikke har rent mel i posen?

Ledetråder, bevis, historier og oppgaver finnes rundt om på hotellet. Et helt annerledes mordmysterium og ikke minst underholdende avsløring av plott og morder.

Egner seg meget godt som en overraskende team-building aktivitet mellom møteslutt og middag. Totalt overraskende på deltagerne kommer skuespillerne løpende inn i møtesalen etter tur, utkledd som hotellansatte, og melder at hotellsjefen er funnet myrdet. Etter et innledende spill, deles gruppen i lag som skal bistå etterforskerne med å avsløre morderen.

Rett før middag møtes gruppen for selve avsløringen. Vinnerlaget kåres og premieres, etterfulgt av politiets rapport som bekrefter hendelsesforløp og utpeker morderen. Avsluttes med et underholdende musikalsk potpourri med skuespillerne.

Antall deltagere: 15-120 personer

Varighet: ca. 1,5 time + 25 minutter

Tilbudet inkl. total gjennomføring, rigging og rydding, skuespillere, underholdning, åsteder/ poster med ledetråder og utfordringer, materiell og rekvisitter, lagmapper for bevisførsel, avsløring, premieutdeling og flott premie til beste lag.

Be om programforslag og tilbud.

2018-11-30 09.59.16-2

bilde 3

MordOpptreden

MordGamlebyen3