Lokal rebus og morsom lagkonkurranse

Rebus

En lokal rebus er enkel og morsom måte å bli bedre kjent med hverandre og den byen/ destinasjon hvor møtet finner sted. Deltagerne vil oppleve høydepunktene og lære litt om historien på stedet, samtidig som lagene skal konkurrere om å tjene opp flest mulig poeng gjennom å utføre oppgavene rundt om.

Vår instruktør møter gruppen på hotellet (eller annet avtalt sted), brifer gruppen om de utfordringene som skal løses og deler gruppen inn i lag. Hvert lag får en komplett lagmappe med instruksjoner, kart, kompass, rebus og quizoppgaver. Lagene skal via ledetråder finne sine poster (min. 8 poster) og utføre varierte oppgaver og morsomme utfordringer. Deltagerne vil oppleve de viktigste attraksjonene i byen og samtidig lære litt om historien ved å delta i aktivitetene.

En av postene vil inneholde en lagaktivitet/ utfordring. Det er populært å legge inn et eller flere "vannhull" mellom postene, hvor f.eks. quiz-oppgavene kan besvares. Rebusoppgavene krever at postene oppsøkes for at oppgavene kan utføres.

Periode: Hele året

Varighet: 1,5 -2 timer

Tilbudet inkl. komplett gjennomføring, instruktør, poster, lagmapper, resultatservice og enkel premiering til beste lag. Tillegg for evt. drikkevarer i «vannhull», lag caps og evt. transport.

Be om programforslag og tilbud.

2

8178811668_b16c826d26_b

Akerbrygge