Miljøvennlig og kreativt bilrace

Olabil Pimp & Race

Kanskje verdens mest miljøvennlige bilrace, og sannsynligvis det morsomste. Olabil er gøy og bringer fram både glede og konkurranseinstinktet hos deltagerne.

Arenaen står klar og vi deler gruppen i lag a 4 til 6 deltagere. Alle deltagerne får lagcaps i hver sin lagfarge for å stimulere lagfølelsen og konkurranseinstinktet. Deretter blir hvert lag utstyrt med et sett med olabil chassis, flat pakkede pappesker, kniv, tape og farger.

I første del av konkurransen skal lagene designe og bygge den tøffeste og råeste olabilen, gjerne temabasert. En jury bedømmer arbeidsprosessen, kreativiteten og kvalitetssikringen. Event’et avsluttes med å konkurrere i et fartsfylt race mot de andre lagene. Innledende heat, semifinale etter antall lag, tilpasset antall lag som deltar.

Fartskonkurransen foregår i egnet gressbakke eller bane nær hotellet.

Champagne seremoni med lagpremier til beste lag på kreativitet, konsept og design, samt premiering beste lag i selve olabil-racet.

Varighet: 1,5 - 2 timer

Ant. deltagere: 10 - 200

Tilbudet inkl. komplett gjennomføring, rigging og rydding av arena, instruktører, olabiler og materiell, lag caps til alle deltagerne, resultatservice og staselig premiering til vinnerlagene.

Be om programforslag og tilbud.

Olabil3

Olabil_Eptec

OLABIL_startRace