Budskap kommunisert på lerret

Maling, vin & kreativitet

En sikker vinner! Team-building og kreativitet med lerret og pensel. Vi utfordrer deltagernes kreativitet og evne til å formidle et budskap visuelt. Våre profesjonelle instruktører er klar med staffelier, lerret, maling, pensler og alpeluer.

Vi starter med en kort innføring om maling, teknikk og uttrykk. Vi fordeler 2 til 4 personer per staffeli, så deltagerne kommer lettere i gang. Våre instruktører veileder og motiverer deltagerne underveis.

Vi avtaler på forhånd et egnet tema, gjerne valgt fra konferansen eller bedriften, det være seg en utfordring, en visjon eller annet tema fra dagens program.

Våre instruktører evaluerer arbeidene i etterkant og gjør klar for premieutdeling. Vi velger ut noen lag som skal gi en kort presentasjon av sitt verk overfor resten av gruppen.

Premier til beste lag.

Aktiviteten kan foregå ute eller inne, på hotellet eller i annet egnet lokale i nærheten, gjerne som en aperitiff før middagen.

Periode: Hele året

Varighet: 1 - 2 timer

Ant. deltagere: 10 - 500 personer

Tilbudet inkl. profesjonell maleinstruktør(er), rigging og rydding, staffeli, lerret, maling, pensler, alpeluer, beskyttelse av klær og premiering til beste lag.

Tillegg for drikkevarer evt. annen servering, evt. transport og lokalleie.

Be om programforslag og tilbud.

DSC_0630

DSC_0647

SIØ2

SIØ31