Unike matopplevelser i fjæra

Sjøbua

En perle mellom Hankø og Engelsviken - vår sjøbu ligger idyllisk og lunt i Smaugsbukta, rett innenfor Smaugstangen, på svaberget og kun noen få meter fra vannkanten. Inne i den rustikke bua dekker vi opp for inntil 36 personer.

Her serveres nylaget blåskjellsuppe som en varm teaser etter en frisk RIB-tur. Middagen serveres ved langbordene - ferske reker, krabber, sjøkreps og russerkrabbe med tilbehør. Kombinasjonen av sjøluft, rustikt naust, sølv kandelabere, porselen, stettglass og levende lys er et perfekt utgangspunkt for en uforglemmelig opplevelse.

Vi kan også benytte sjøbua som en hyggelig stopp med servering i løpet av en RIB-tur.

Hva med øl- eller vinsmaking i fjæra? Eller en kreativ malingseanse på svaberget ledet av en lokal malekunstner?

Etter middag returneres gjestene til Engelsviken eller Vikane for transport med buss eller taxi tilbake til byen/hotellet.

Periode: August til juni

Varighet: 2 - 5 timer

Antall deltagere: 8 - 36 personer (inne i bua)

Alternativ meny: Snekkesnitter, snitter på en ny og litt grøvere måte enn i «gamle dager». Ferske og lokale råvarer er en selvfølge.

Mulighetene er mange. Be om et programforslag og tilbud tilpasset dine ønsker!

Blåskjellsuppe

Bua1

Stemning-bia